28 Αυγ 2323

Χάλκινο μετάλλιο για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

< 1 '

Η σκληρή δουλειά της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη έφερε και πάλι αποτέλεσμα για την Ελληνίδα αθλήτρια. Μια χρονιά μετά το «μαγικό» για την ίδια 2022, με τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου σε 20 και 35 χλμ. βάδην, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης και σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Στον αγώνα των 35χλμ στη Βουδαπέστη, η 39χρονη Θεσσαλή έζησε το όνειρο της παρουσίας και σε αυτό το βάθρο, με την 3 η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Πίσω από τη «χρυσή» Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ και την «αργυρή» Περουβιανή Κίμπερλι Γκαρσία, η Αντιγόνη ολοκλήρωσε τη διαδρομή της σε 2:43:22 πιστοποιώντας πως ανήκει στην ελίτ του γυναικείου βάδην. Ήταν το πρώτο μέχρι σήμερα μετάλλιο για τη χώρα μας στο βάδην, σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μέσα από την προσωπική επιτυχία της Ελληνίδας βαδίστριας, ο ελληνικός στίβος πραγματοποίησε ένα ακόμα βήμα προόδου, συνέχεια μιας ολοκληρωμένης προσπάθειας των τελευταίων ετών που έχει βάλει ξανά τη γαλανόλευκη στη συζήτηση με τις πρωταγωνίστριες χώρες.

Η Stoiximan με τη διαρκή υποστήριξη της στον κλασικό αθλητισμό της χώρας μας, συμβάλλει ώστε οι επιτυχίες να πολλαπλασιάζονται, στις μεγαλύτερες σκηνές του στίβου, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τα παγκόσμια πρωταθλήματα.