ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

Ο αθλητισμός και ο αθλητικός πολιτισμός είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Stoiximan, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κάτω από τον οποίο και αναπτύσσονται όλες οι πρωτοβουλίες, δράσεις και ενέργειες ευαισθητοποίησης

Αυτό που επιχειρούμε μέσα από κάθε μας δράση και συνεργασία είναι, από τη μία πλευρά να ενισχύσουμε τον αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα, είτε αυτό αφορά μεμονωμένους αθλητές και ομάδες, είτε διοργανώσεις και ομοσπονδίες, είτε υποδομές, δίνοντας τα κίνητρα και τα εφόδια σε όσους το προσπαθούν να βρεθούν στην κορυφή, παρακινώντας από την άλλη πλευρά όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να βρεθούν πιο κοντά στο αθλητικό κίνημα και να αγαπήσουν την άθληση για όλα όσα εκείνη μπορεί να προσφέρει, στην κατεύθυνση μιας στάσης ζωής υγείας και ενεργής συμμετοχής.

Μέσα στην οικογένεια της Stoiximan διατυπώνεται η πάγια και αναπόσπαστη σχέση που καλλιεργεί με την κοινωνία, με γνώμονα να συμπράττει και να συνεργεί αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες που αφουγκράζονται τις πραγματικές της ανάγκες. Σε αυτό τον άξονα αναπτύσσεται και υλοποιείται το Πρόγραμμά μας, τοποθετώντας τον αθλητισμό ανάμεσα στα επίκεντρα του ενδιαφέροντός του.

null
BASKET ΑΓΑΠΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επικοινωνία μαζί σου για τη γνώμη, τη συνεισφορά και τις προτάσεις σου είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, θεωρώντας τη μια από τις πιο κρίσιμες παραμέτρους της επιτυχίας του Προγράμματος. Θα ήταν λοιπόν μεγάλη μας χαρά να ακούσουμε αυτό που θέλεις να μας πεις, συμπληρώνοντας τη φόρμα μας και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.

Νέα