2 '

Η αποστολή μας

Στη Stoiximan είμαστε σταθερά πλάι στους αθλητές και τον αθλητισμό

στηρίζοντας τους ανθρώπους εκείνους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά, που ξεχωρίζουν για την ψυχή που καταθέτουν, που μιλούν με τις πράξεις τους και αποδεικνύουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα βρίσκονται πάντα εκεί έξω για να κατακτούνται.

Ο στόχος μας

Στη δική μας οικογένεια, αυτή της Stoiximan, νοούμε αυτή τη σκέψη ως κάτι που διαπερνά όλους στη μεγάλη αθλητική μας χορηγική οικογένεια. Από τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, τους ταλαντούχους αθλητές μας, τους μεγάλους συλλόγους, τις αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και τους Οργανισμούς που εκφράζουν τον Αθλητισμό στα καλύτερά του, στη Stoiximan στεκόμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που φέρνουν την Ελλάδα μπροστά και ψηλά, αποτελώντας το πιο όμορφο και σπουδαίο παράδειγμα για όλους μας. Αυτό του να είσαι πάντα ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ

Σημασία για εμάς δεν έχει μόνο το ταλέντο, αλλά η επιμονή στην προσπάθεια, η πίστη στον εαυτό και στην ιδέα ότι κάθε μέρα είναι και μια καινούρια ευκαιρία να αποδείξεις ότι μπορείς λίγο ακόμη, κάπως καλύτερα και με περισσότερη καρδιά. Σε αυτούς τους μεγάλους ήρωες, εμείς στη Stoiximan, θα είμαστε πάντα δίπλα τους, δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν αυτό που πραγματικά είναι. Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Χορηγίες

Για αυτό, στη Stoiximan δημιουργήσαμε και υλοποιούμε ένα ευρύ Πρόγραμμα Χορηγιών τόσο σε επίπεδο αθλητικών σωματείων, συλλόγων και εθνικών ομάδων, όσο και μεμονωμένων αθλητών και αθλητριών, στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό σε όλες τις χώρες της δραστηριότητάς μας.

Η ομάδα Stoiximan Tokyo Team αποτελεί το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, που ενσαρκώνει το όραμά μας για μια Ελλάδα με ισχυρή φωνή στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα, γεμίζοντάς μας υπερηφάνεια και ευθύνη για τη συνέχειά του.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΜΑΔΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΦΟΡΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ