Υπερηφάνεια για τον Μίλτο,τον Λευτέρη και την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2 '

Μέσα σε λίγες ημέρες ο ελληνικός αθλητισμός πανηγύρισε τρία μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί του και η Stoiximan Tokyo Team!

Μία Δευτέρα υπερηφάνειας, χαράς, συγκίνησης. Η Ελλάδα σήκωσε το βλέμμα ψηλά και καμάρωσε δύο παιδιά της , τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Λευτέρη Πετρούνια και την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης να ανεβαίνουν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρώτος χρονικά ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος αναδείχθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος. Ο νεαρός αθλητής από τα Γρεβενά, τρέλανε τον κόσμο στο τελευταίο του άλμα (8,41 μ.) και κέρδισε την πρώτη θέση. Ο Μίλτος κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης μόλις στα 20 του χρόνια και τώρα- στα 23 του- έφτασε στην κορυφή του κόσμου σκορπώντας χαρά σε όλους τους Έλληνες!

Ακολούθησε ο μίδας των κρίκων, ο τεράστιος Λευτέρης Πετρούνιας όπου με μία συγκλονιστική προσπάθεια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό τελικό και έχοντας ήδη ξεπεράσει τον εαυτό του για να μπορέσει να προκριθεί στο Τόκιο, ο Λευτέρης έκανε ακόμα μια φορά περήφανους τους Έλληνες, κερδίζοντας το δεύτερο Ολυμπιακό του μετάλλιο, μετά το Χρυσό που είχε κερδίσει στο Ρίο!

Την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, μας χάρισε ακόμη μια στιγμή υπερηφάνιας η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών που κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος! Η ομάδα αγωνίστηκε σκληρά έναντι της Σερβίας που ήδη κατέχει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο ενεργητικό της αποδεικνύοντας πως άξια βρέθηκε σε αυτό τον τελικό!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ (EUROKINISSI / ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας όσο και η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών είναι μέλη της Stoiximan Tokyo Team που εκπροσωπείται στους Αγώνες από 12 αθλητές.

Ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO  της Stoximan δήλωσε για την σπουδαία αυτή Δευτέρα του ελληνικού αθλητισμού:

 “Κοιτάμε με το βλέμμα ψηλά και χειροκροτάμε τους αθλητές μας Λευτέρη Πετρούνια και Μίλτο Τεντόγλου που ανέβηκαν στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων! Νιώθουμε υπερηφάνεια για το Χρυσό μετάλλιο του Μίλτου, το Χάλκινο μετάλλιο του Λευτέρη και το Ασημένιο Μετάλλιο της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης αλλά και για τους υπόλοιπους αθλητές μας, Άννα Κορακάκη, Βασιλεία Καραχάλιου, Κριστιάν Γκολομέεβ, Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, που αγωνίστηκαν και βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις του αθλητισμού. Η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας και μέρος του DNA του Brand Stoiximan.  Η Stoiximan στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων εκείνων που επιμένουν παρά τις αντιξοότητες να κατακτούν κορυφές, αναδεικνύοντας αυτό που πρεσβεύουν καλύτερα: την προσπάθεια, τη συνεχή μάχη, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο, την Ελλάδα. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές μας που αγωνίζονται τις επόμενες ημέρες και χειροκροτούμε την προσπάθειά τους.”