02 Μάι 2020

«Nέοι Aθλητές και Ολυμπιονίκες στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τη στήριξη της Stoiximan»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

3 '

«Nέοι Aθλητές και Ολυμπιονίκες στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τη στήριξη της Stoiximan»

Η Stoiximan παρουσίασε το χορηγικό της πρόγραμμα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής “Υιοθετήστε έναν Αθλητή Στο Δρόμο για το Τόκιο”, ανακοινώνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας “Stoiximan for Tokyo”

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου στον πολυχώρο πολιτισμού Gazarte, η Stoiximan ανακοίνωσε το διευρυμένο χορηγικό της πρόγραμμα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσπάθειας για τη στήριξη του Ελληνικού αθλητισμού και συγκεκριμένα της πρωτοβουλίας «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», με στόχο να βρεθεί στο πλευρό των αθλητών που πρόκειται να λάβουν μέρος στους προκριματικούς αγώνες της 32ης Ολυμπιάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.κ. Γιώργος Βασιλειάδης καθώς και ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας, οι οποίοι μάλιστα εξήραν την πρωτοβουλία, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα και σε άλλους ενδιαφερόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια, φέρνοντας πιο κοντά τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο όνειρο της εκπροσώπησης της χώρας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως αθλητική διοργάνωση.

Η Stoiximan, έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει τη διεύρυνση της χορηγικής της οικογένειας στο πλαίσιο του προγράμματος που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια για τη στήριξη της συμμετοχής των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καλωσόρισε τον Ιανουάριο τέσσερις επιπλέον αθλητές. Την Άννα Κορακάκη, που επανήλθε στη χορηγική ομάδα της Stoiximan, αφού η μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου είχε στηρίξει ήδη την προσπάθειά της στο Δρόμο για το Ρίο το 2016, την Μαρία Μπελιμπασάκη, αθλήτρια Στίβου στα 200 μ. και 400 μ., και κάτοχο ασημένιου μεταλλίου στα 400 μ. στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018 του Βερολίνου, τον Κριστιάν Γκολομέεβ, κάτοχο ασημένιου μεταλλίου στα 50 μ. Ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2018 της Γλασκώβης, καθώς και την Ελένη Χατζηλιάδου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καράτε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018 της Μαδρίτης.

Πλέον, η Stoiximan ενσωματώνει στην ομάδα της την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών και Γυναικών, καθώς καιτων χρυσών Ολυμπιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών Λευτέρη Πετρούνια στους Κρίκους και Κατερίνα Στεφανίδη στο Άλμα επί κοντώ, τον Χρήστο Βολικάκη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Ποδηλασία πίστας, την Βασιλεία Καραχάλιου, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιστιοπλοΐας στο Laser Radial, τoν Εμμανουήλ Καραλή, Παγκόσμιο Πρωταθλητή κάτω των 18 ετών στο Άλμα επί κοντώ και κάτοχο των καλύτερων επιδόσεων παγκοσμίως στην κατηγορία του, τον Μίλτο Τεντόγλου, Πρωταθλητή Ευρώπης κάτω των 20 ετών στο Άλμα εις μήκος, την Ευγενία Σαρρή, Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Tae Kwon Do, τον Λεωνίδα Τσορτανίδη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή κάτω των 15 ετών στην ιστιοσανίδα, τον Γιώργο Τζάνο, παγκόσμιο Πρωταθλητή του Καράτε, τον Γιώργο Πηλίδη, αθλητή πάλης και κάτοχο 6 μεταλλίων παγκόσμιων και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Παίδων, καθώς και την Βίκυ Πανετσίδου, αθλήτρια Καράτε, Πρωταθλήτρια Ελλάδας και Βαλκανιονίκη.

Σε δήλωσή του το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan κ. Ιωάννης Σπανουδάκης σημείωσε, « Ένα Μαζί σου, είναι το βασικό σύνθημα που φωνάζουμε για τους αθλητές μας. Και έχω την πεποίθηση ότι αυτή η σκέψη διαπερνά κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Η ελληνική αποστολή στην τελευταία Ολυμπιάδα, εκπροσώπησε τη χώρα επάξια. Νιώσαμε , όπως και όλη η Ελλάδα, περήφανοι για τη στήριξη αυτών των αθλητών, οι οποίοι επέστρεψαν με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά τους γεμάτη. Στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων, στις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά, στις θυσίες και στο πείσμα, στη δύναμη, στην αντοχή και στο σεβασμό, στο ταλέντο, σε όλα αυτά που πρεσβεύουν, η Stoiximan επενδύει συνειδητά τα 8 τελευταία χρόνια στηρίζοντας τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό για να βρεθεί η Ελλάδα εκεί όπου της αξίζει. Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να προσφέρουμε σε όσους μας χρειάζονται. Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο ελληνικός αθλητισμός έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων. Στη Stoiximan λοιπόν, συνεχίζουμε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό να στηρίζουμε τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας: τα παιδιά αυτά που δουλεύουν σκληρά καθημερινά με τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στην κορυφή. Εύχομαι από καρδιάς, επιτυχίες προσωπικές και συλλογικές, για να κάνουμε την ελληνική αποστολή δυνατή ξανά.»

Σημειώνεται ότι η Stoiximan, υλοποιεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα χορηγικής στήριξης επαγγελματικών ομάδων, αθλητικών συλλόγων, μεμονωμένων αθλητών, αθλητικών διοργανώσεων καθώς και –στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας- ιδρυμάτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενώ αποτελεί συγχρόνως υπερήφανο χορηγό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Λίγα λόγια για τη Stoximan
Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους για τις 5 ευρωπαϊκές αγορές (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Γερμανία και Αυστρία) , στις οποίες δραστηριοποιείται.

Περισσότερες Πληροφορίες
Αγγελική Παπαδοπούλου
Corporate Affairs Director, Stoiximan
Mob: +30 6951921674
E-mail: [email protected]