15 Ιαν 2424

Χάλκινο μετάλλιο και μεγαλειώδης πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

< 1 '

Η Εθνική Πόλο Γυναικών ταξιδεύει στο Παρίσι με ένα ακόμα μετάλλιο.  

Η Εθνική Πόλο Γυναικών, νίκησε την Ιταλία στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Αιντχόφεν, με σκορ 7-6 και κατέγραψε άλλη μια σπουδαία επιτυχία. 

Πέρα από το 13ο μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, εξασφαλίστηκε με τρόπο μοναδικό, η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το προσεχές καλοκαίρι. 

Ήταν η πρώτη φορά που τα κορίτσια του ελληνικού πόλο πήραν χάλκινο μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (έχουν προηγηθεί 4 αργυρά), σε μια διαδρομή διακρίσεων σε όλες τις διοργανώσεις, που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2004 στην Αθήνα με τη 2η θέση που είχε κατακτηθεί τότε.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στην Paris La Défense Arena, στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας, αφού η πρόκριση έχει ήδη εξασφαλιστεί και από την ανδρική ομάδα. 

Έτσι, η Αλεξία Καμμένου και ο Θοδωρής Βλάχος, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν με τις ομάδες που κοουτσάρουν, ακόμα μεγαλύτερο χώρο για το ελληνικό πόλο στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου. 

Η υποστήριξη της Stoiximan στις Εθνικές Ομάδες Πόλο, παραμένει σταθερή, επιτρέποντας στο αγωνιστικό ταλέντο που δεδομένα η χώρα μας διαθέτει, να μένει στην επιφάνεια, με τις διακρίσεις να πολλαπλασιάζονται από τουρνουά σε τουρνουά