02 Απρ 2424

Stoiximan και Εθνική Κύπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Ώρα της Γης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

< 1 '

Η Stoiximan, μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Κύπρου, από κοινού με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την Εθνική Ομάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα. 

Πιο συγκεκριμένα, στο επικείμενο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με την αντίστοιχη της Λετονίας, που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 21 Μαρτίου, όλοι οι παίκτες και οι συνοδοί τους θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας ειδικό μπλουζάκι, στο οποίο θα αναγράφεται το μήνυμα «Δώστε Μια Ώρα Στη Γη». Παράλληλα, το σεντόνι που θα απλωθεί στο κέντρο του γηπέδου κατά το τελετουργικό της έναρξης του αγώνα, θα φέρει το ίδιο μήνυμα.

Η Ώρα της Γης είναι μία παγκόσμια πρωτοβουλία του World Wide Fund for Nature (WWF) που για 18η διαδοχική χρονιά προσκαλεί πολίτες, κοινωνικούς, οικονομικούς φορείς ή και κράτη να συμμετέχουν σε μια παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία εξοικονόμησης ενέργειας σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα. Έτσι, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024 στις 20.30 ακριβώς, αξιοθέατα, σημαντικά μνημεία, φορείς και επιχειρήσεις σε όλο τον πλανήτη θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα, αναδεικνύοντας την επιτακτική πλέον ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan δήλωσε σχετικά: «Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας με την Εθνική Ομάδα Κύπρου, στη Stoiximan δεσμευτήκαμε ότι θα εργαζόμαστε πέρα από τα στενά όρια των γηπέδων, στοχεύοντας σε ενέργειες που αγγίζουν το σύνολο της κοινωνίας και το περιβάλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αναπτύσσουμε την πρώτη δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για φέτος, με στόχο την ενημέρωση αλλά και την αφύπνισή του κόσμου για την προστασία του κοινού μας σπιτιού, του πλανήτη»