Δεύτερη θέση για την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

< 1 '

Το ελληνικό πόλο διέπρεψε για μία ακόμα φορά. Η Εθνική Ομάδα Ανδρών, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας. 

Το αργυρό μετάλλιο είναι το επίτευγμα μιας ακόμα παρουσίας στην τριάδα και η πραγματικότητα είναι πως η Εθνική Πόλο είναι η πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα του ελληνικού αθλητισμού με βάση τις φορές που έχει ανέβει στο βάθρο.

 Το τελευταίο μετάλλιο, το αργυρό που πήραν οι διεθνείς πολίστες στη Φουκουόκα ήρθε να προστεθεί δίπλα στα αυτά του Μόντρεαλ (2005), του Καζάν (2015) και της Βουδαπέστης (2022).

Η Stoiximan βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του κι ενισχύει τις προσπάθειες τους χορηγικά από το 2015, σε μια συμφωνία η οποία επεκτείνεται ως το 2024. 

Η στήριξη της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας διαδικτυακού στοιχήματος φαντάζει αυτονόητη, προς μια ομάδα η οποία έχει κατακτήσει 15 μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων ένα σε ολυμπιακούς αγώνες και τέσσερα σε παγκόσμια πρωταθλήματα. 

Έτσι οι δύο πλευρές, ετοιμάζονται για μια ακόμα πρόκληση για το υψηλότερο επίπεδο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου είναι προ των πυλών, το ελληνικό πόλο βρίσκεται στα καλύτερά του και η Stoiximan δίπλα του σε κάθε περίσταση.