28 Αυγ 2323

Ασταμάτητος Μίλτος Τεντόγλου με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

< 1 '

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο σπουδαιότερος Έλληνας αθλητής στίβου, όλων των εποχών.

Με τα αδιανόητα επιτεύγματά του την τελευταία πενταετία στο μήκος και με τη Stoiximan παρούσα σε κάθε του βήμα να τον υποστηρίζει, ο 25χρονος άλτης έγραψε ένα ακόμα ολόχρυσο κεφάλαιο στη μεγαλειώδη του διαδρομή.

Με ένα άλμα στα 8.52μ στην τελευταία του προσπάθεια, ο Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, το μοναδικό που απουσίαζε από την αξιοζήλευτη συλλογή του.

Συνέχισε από το σημείο που σταμάτησε πέρυσι, όταν πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Γιουτζίν των ΗΠΑ. Άφησε πίσω του στις άλλες δύο θέσεις, τους Τζαμαϊκανούς Πίνοκ και Γκέιλ, ενώ ο τρόπος με τον οποίο κατάκτησε εν τέλει το χρυσό ήταν αν μη τι άλλο εκκωφαντικός, αφού το κατάφερε με την τελευταία του προσπάθεια.

Ως τώρα είχε κατακτήσει δύο χρυσά σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, ένα χρυσό σε Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου και φυσικά, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Είναι πλέον σαφές πως ο Μίλτος Τεντόγλου αποτελεί έναν από τους καλύτερους αθλητές στίβου στον κόσμο την τελευταία τριετία, με τις επιδόσεις και τα μετάλλιά του να το φανερώνουν σε κάθε του συμμετοχή.

Η Stoiximan είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα του.