Οι αθλητές μας στην κορυφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

3 '

Για μια χώρα με το βλέμμα ψηλά

Με το βλέμμα ψηλά παρακολουθούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο και χειροκροτούμε τους αθλητές μας που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και μας γεμιζουν υπερηφάνεια όχι μόνο στην οικογένεια της Stoiximan αλλά σε όλη την Ελλάδα. 

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος!

Με ένα άλμα στα 8,41μ στην τελευταία του προσπάθεια πέτυχε την καλύτερη επίδοση ο μυθικός Μίλτος και σήκωσε την ελληνική σημαία ! Ο Μίλτος έγινε ο δεύτερος Έλληνας αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα οριζόντια άλματα. 

Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους!

Με μια συγκλονιστική προσπάθεια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας! Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό τελικό και έχοντας ήδη ξεπεράσει τον εαυτό του για να μπορέσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Λευτέρης μας έκανε ακόμα μια φορά περήφανους κερδίζοντας το δεύτερο Ολυμπιακό του μετάλλιο, μετά το Χρυσό που είχε κερδίσει στο Ρίο! 

Στην 5η θέση  ο Κριστιάν Γκολομέεβ στα 50μ. Ελεύθερο κολύμβηση!

Η σπουδαία πορεία του Κριστιάν Γκολομέεβ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της 5ης θέσης στον τελικό των 50μ ελεύθερο. Ο 28χρονος κολυμβητής «έγραψε ιστορία», ισοφαρίζοντας την πέμπτη θέση που είχε καταλάβει ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 1.500μ. ελεύθερο το 2004, ενώ είναι ο μόνος Ελληνας που έχει αγωνιστεί σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων εκτός Αθήνας.

Πέμπτες οι Μπούρμπου – Κυρίδου στον τελικό της δικώπου άνευ!

Η συγκλονιστική προσπάθεια της Χριστίνας Μπούρμπου και της Μαρίας Κυρίδου ολοκληρώθηκε με την κατάληψη της πέμπτης θέσης στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα δύο 20χρονα κορίτσια στην πρώτη τους παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφαία 6άδα του αγωνίσματος κόντρα σε πληρώματα με τεράστια εμπειρία και να καταλάβουν την πέμπτη θέση, έχοντας στον ημιτελικό καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ της απόστασης με 6:48.70!

Την 6η θέση κατέλαβε η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο η Άννα Κορακάκη!

Μετά από μία εξαιρετική προσπάθεια η δική μας Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση τόσο στον τελικό 10μ. Με αεροβόλο και στον τελικό σκοποβολής από 25μ.Σπουδαία προσπάθεια για την πρώτη αθλήτρια που κατέκτησε δύο Χρυσά μετάλλια στην ίδια Ολυμπιάδα.  

Την 9η θέση στον κόσμο κατέχει η Βασιλεία Καραχάλιου στην ιστιοπλοΐα! 

Την 9η θέση στην κατηγορία ράντιαλ κατέλαβε η πρωταθλήτρια της ιστιοπλοΐας! Σπουδαία θέση και μεγάλη υπερηφάνεια για την Βασιλεία που ολοκλήρωσε την εμφάνιση της στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρα της. 

Την 10η θέση κατέλαβε η Αννέτα Κυρίδου στο μονό κωπηλατικό σκιφ! 

Η Αννέτα Κυρίδου ολοκλήρωσε το μικρό τελικό του σκιφ στη 4η θέση και συνολικά πλασαρίστηκε 10η ανάμεσα στις 32 κωπηλάτριες στο Ολυμπιακό Τουρνουά. Μια επιτυχημένη παρουσία για την 22χρονη Αννέτα στους πρώτης τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Εθνική ΟΜάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών πρώτη στον Όμιλο!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ (EUROKINISSI / ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ)

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών συμμετοχών της, η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με την Χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, ομάδα της Σερβίας!

Στη Stoiximan είμαστε σταθερά πλάι στους αθλητές και τον αθλητισμό. Στεκόμαστε, εδώ και χρόνια, δίπλα στους πρωταθλητές μας για να μπορούμε, όλοι μαζί, να κοιτάμε ψηλότερα. 

Είμαστε περήφανοι για τους Πρωταθλητές μας!