Η Stoiximan και η Super League στηρίζουν τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2 '

 Η Stoiximan, Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, με το μήνυμα «Δίνουμε φωνή σε όλους» δείχνει την αλληλεγγύη της

H Stoiximan Μεγάλος Χορηγός και Ονοματοδότης του Πρωταθλήματος της Super League, και η διοργανώτρια αρχή αφιέρωσαν την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League στη διεθνή ημέρα νοηματικών γλωσσών, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με  τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και στους επτά αγώνες της 5ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League εισήλθαν στο γήπεδο φορώντας μπλούζες με την ονομασία “Stoiximan Super League” αποτυπωμένη και στο δακτυλικό αλφάβητο της νοηματικής γλώσσας. Παράλληλα, οι ομάδες κατά την είσοδο και παρουσίασή τους στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσαν ένα μεγάλο πανό με το μήνυμα «Δίνουμε φωνή σε όλους» γραμμένο και στη νοηματική γλώσσα, δείχνοντας την στήριξή τους σε αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία. Μια ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε όταν οι ποδοσφαιριστές με τα χέρια τους έκαναν το σήμα της αγάπης στη διεθνή νοηματική γλώσσα. διεθνή νοήματα.

Για την σωστή αποτύπωση του μηνύματος  και την αναγραφή της λέξης Super League και Stoiximan, η εταιρεία συνεργάστηκε με την Hands Up, τον Οργανισμό διερμηνέων νοηματικής γλώσσας και υπηρεσιών προσβασιμότητας.

Παράλληλα, η Stoiximan ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της να προσφέρει μέσω της Hands Up και σε συνεργασία και με την σχολή νοηματικής Smiyl ένα κύκλο 10 μαθημάτων νοηματικής γλώσσας σε 10 άτομα. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της διάδοσης της νοηματικής γλώσσας και αποτελεί μια σημαντική προσφορά, με στόχο τη δημιουργία μιας πιο συμπεριληπτικής και προσβάσιμης  κοινωνίας για όλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ,μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής υπευθυνότητας της Stoiximan στη διεύθυνση www.iroes.gr .

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος,  Αντιπρόεδρος της Stoiximan σημείωσε σχετικά: “Βασική προτεραιότητα της Stoiximan είναι να συνδυάζουμε τον αθλητισμό με δράσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Μέσω αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας από κοινού με την Super League, στηρίζουμε τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας ευαισθητοποιώντας παράλληλα το κοινό μας. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας να προωθούμε την κοινωνική ένταξη και να συμβάλλουμε στη διάδοση αξιών, δημιουργώντας μια κοινωνία ισότιμη για όλους”.
Εκ μέρους της Super League, της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:  “Η Super League, ως διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου και πιο δημοφιλούς αθλήματος στην Ελλάδα, του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, ανέλαβε ακόμα μια πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη Stoiximan: Τη διάδοση του μηνύματος  «Δίνουμε φωνή σε όλους». Στο ποδόσφαιρο, δε χωρούν διαχωρισμοί. Στο ποδόσφαιρο, όλοι έχουν θέση. Στεκόμαστε δίπλα στους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας, και όλοι μαζί, δείχνουμε το σεβασμό μας στον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους. Η Super League, σε αγαστή συνεργασία με το Μεγάλο Χορηγό, τη Stoiximan, θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αξιοποιώντας στο έπακρο το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο φέρνει κοντά ανθρώπους κάθε ηλικίας, από κάθε γωνιά της χώρας μας, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.”