Η Stoiximan χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ανδρών της Κύπρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2 '

Η χορηγική οικογένεια της Stoiximan μεγαλώνει, καθώς από τον Οκτώβριο του 2023, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών της Κύπρου γίνεται μέλος της. 

Οι προσπάθειές της, στη διεκδίκηση της θέσης που της αναλογεί στο χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα γίνονται πλέον με την υποστήριξη της Stoiximan, σε μια συμπόρευση που θα έχει διάρκεια από το 2023 ως το 2027.  

Στον αγώνα με τη Νορβηγία στις 12/10/23, έγινε η πρεμιέρα αυτής της συνεργασίας, με την Κύπρο να βρίσκεται στον Α’ Όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. 

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών η Stoiximan θα στηρίξει έμπρακτα την κυπριακή κοινωνία με φιλανθρωπικές δράσεις και ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα, ακολουθώντας με συνέπεια τη στάση που έχει εδώ και χρόνια για τον αθλητισμό του ευρύτερου ελληνισμού. 

«Τέτοιες συνεργασίες και χορηγίες, μας γεμίζουν ικανοποίηση και περηφάνεια, αφού αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να μας εμπιστεύονται και να πορεύονται μαζί μας μεγάλοι οργανισμοί, διεθνώς καταξιωμένοι. Είμαστε βέβαιοι η συμφωνία που ανακοινώνουμε σήμερα με την Stoiximan, θα ξεπεράσει τα όρια μιας τυπικής χορηγικής συμφωνίας και θα εξελιχθεί σε μια σχέση αλληλοσεβασμού η οποία θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών», ανέφερε στην τοποθέτησή του κατά την παρουσίαση της χορηγίας, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας. 

Ο Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, Άγγελος Χοντουλίδης, τόνισε: «Η Stoiximan δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη από σήμερα. Είναι στο DNA της εταιρείας να βοηθά το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Με καμία από τις έντεκα χώρες που έχουμε συνεργασία δεν είχαμε φτάσει σε Εθνικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Με αυτή την νέα αρχή θα θέλαμε και ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα».