ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στη Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα, το Υπεύθυνο Παιχνίδι δεν αποτέλεσε ποτέ μια απλά συμβατική υποχρέωση παρά στρατηγική επιλογή, καθώς πιστεύουμε πως η επιτυχία μας σαν εταιρεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μια υγιή και άριστη παικτική εμπειρία για όλους όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, για να συνεχίσουμε να εξασφαλίζουμε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον όπου μπορεί ο καθένας μας να χαρεί το παιχνίδι υπεύθυνα, ακολουθήσαμε μια προσέγγιση 3 αξόνων.

Υπεύθυνες Υπηρεσίες

Φροντίζουμε κάθε παικτική εμπειρία να εκτυλίσσεται μέσα σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον, προωθώντας παράλληλα πρακτικές Υπεύθυνου Στοιχηματισμού για την αποφυγή και τον περιορισμό αρνητικών συνεπειών από πιθανό προβληματικό στοιχηματισμό.

Ως πιστοποιημένος και νόμιμος πάροχος στοιχηματικών υπηρεσιών και με γνώμονα τη διασφάλιση αξιοπιστίας στη στοιχηματική αγορά, ενταχθήκαμε στον Οργανισμό Ρύθμισης για την Ακεραιότητα της Στοιχηματικής Αγοράς (ESSA), ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και της αποτροπής της διαφθοράς της στοιχηματικής δραστηριότητας.

Στη Stoiximan συνεχίζουμε σταθερά να επενδύουμε σε συνεργασίες και πρωτοβουλίες που προστατεύουν τον παίκτη από υπέρμετρη στοιχηματική δράση, για τη διατήρηση του ελέγχου και τη διασφάλιση μιας ευχάριστης παικτικής εμπειρίας.

Υπεύθυνα Προϊοντα

Εργαζόμαστε καθημερινά με την καλύτερη ομάδα και τη δέσμευση της συνεχούς της κατάρτισης και επιμόρφωσης, συνεχίζοντας να δημιουργούμε, να βελτιώνουμε και να επενδύουμε στην καινοτομία, ώστε να παρέχουμε αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που θα χαρίζουν ευχάριστες και απόλυτα αξιόπιστες παικτικές εμπειρίες.

Στο σύγχρονο και ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει, μπορούμε να εγγυηθούμε για την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και ενημέρωση, καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη και την υπεύθυνη συμμετοχή σε κάθε στοιχηματική δραστηριότητα.

Απόρρητο Επικοινωνιών

Η διασφάλιση της ιδιωτικότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί έναν ακόμη κρίσιμο πυλώνα για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία των υπηρεσιών μας. Η εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας σε ένα ασφαλές περιβάλλον διεξαγωγής διαδικτυακού στοιχηματισμού, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα Υπεύθυνο Παιχνίδι με ασφάλεια, αξιοπιστία και άριστη εξυπηρέτηση.

Το Υπεύθυνο Παιχνίδι αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κουλτούρας του Stoiximan γύρω από τον ασφαλή και βιώσιμο διαδικτυακό στοιχηματισμό, με την επιτυχία της προσπάθειας να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποδοχή από την κοινωνία και τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μελών σε μια κοινή προσπάθεια.

Αν πιστεύεις πως θα μπορούσες να συνεισφέρεις με τις προτάσεις σου σε αυτή την κατεύθυνση, η επικοινωνία μαζί σου είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, θεωρώντας τη μια από τις πιο κρίσιμες παραμέτρους επιτυχίας. Θα ήταν λοιπόν μεγάλη μας χαρά να ακούσουμε αυτό που θέλεις να πεις συμπληρώνοντας τη φόρμα μας και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.