< 1 '

Η Stoiximan βρίσκεται κοντά στον ελληνικό Στίβο με δράσεις, ατομικές ή ομαδικές.

Η χορηγική συμφωνία με τον ΣΕΓΑΣ που ξεκίνησε την Άνοιξη του 2022, δημιούργησε ένα πλαίσιο υποστήριξης, τόσο στις μεγάλες δρομικές διοργανώσεις, που τα τελευταία χρόνια καταγράφουν ραγδαία αύξηση στη δημοφιλία τους, όσο και στην Εθνική Ομάδα Στίβου. 

Η Stoiximan στηρίζει εδώ και χρόνια με ατομικές χορηγίες Χρυσούς Ολυμπιονίκες και μεγάλες μορφές του Στίβου όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αλλά και τη νέα γενιά που έρχεται με πολλές ελπίδες, όπως ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου και αρκετοί άλλοι αθλητές. 

Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας έρχεται στις 12 Νοεμβρίου 2023 και η Stoiximan είναι Επίσημος Χορηγός του μεγάλου αυτού διεθνούς αγώνα.

Στα 27 γήπεδα της Ελλάδας όπου ο ΣΕΓΑΣ έχει παρουσία, υπάρχουν πλέον απινιδωτές, ως αποτέλεσμα δωρεάς της Stoiximan.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan ανέφερε: “Η στήριξή μας στον ελληνικό Αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητη από το ξεκίνημα της Stoiximan και συνεχίζουμε δυναμικά. Μαζί με την ομάδα του ΣΕΓΑΣ στοχεύουμε σε ενέργειες που θα ενισχύσουν τους αθλητές Στίβου αλλά και το σύνολο της κοινωνίας”.

“Μια εταιρεία άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό και την κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί σημαντική προσθήκη στην Ομοσπονδία μας και είμαι σίγουρος πως μαζί θα γιορτάσουμε πολλές και μεγάλες επιτυχίες και θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας αυτή με κοινωνικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα”, ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης .

Τέλος, η Stoiximan στρέφει την προσοχή της και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην ανάγκη που υπάρχει για καθημερινή επαφή με αυτόν, μέσα από την Stoiximan Running Team

Κάθε Τετάρτη, υπό την επίβλεψη καταρτισμένων προπονητών, λαμβάνουν χώρα προπονήσεις στο ΟΑΚΑ με σκοπό τη συμμετοχή στις κούρσες των 5 και των 10 χιλιομέτρων του επερχόμενου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. 

(τρίτου προσώπου το οποίο έχει ενημερωθεί και συναινέσει για την παρούσα καταγραφή)
(συμπληρώνεται στην περίπτωση που η εγγραφή αφορά ανήλικο)
(συμπληρώνεται στην περίπτωση που η εγγραφή αφορά ανήλικο)
(Εάν δεν ανήκετε σε σύλλογο/ομάδα αφήστε το πεδίο κενό)
όπως ορίζεται στην Πολιτική Απορρήτου.
στις προπονήσεις της ομάδας που διεξάγονται από την Τετάρτη 17 Μαΐου και κάθε Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.
δηλώνοντας τα ατομικά μου στοιχεία στη διοργάνωση (ΣΕΓΑΣ) και συμφωνώ με τους γενικούς όρους συμμετοχής των αγώνων
στα πλαίσια των προπονήσεων της Stoiximan Running Team και των αγώνων του Μαραθωνίου της Αθήνας.
ο γονέας δίνει τη συγκατάθεσή του για τη συμμετοχή του ανήλικου παιδιού του στον Αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης.
*Απαιτούμενα πεδία