< 1 '

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η Stoiximan, επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου, σε προσκαλεί να τρέξεις την εμπειρία, για καλό σκοπό!

Γίνε μέλος της Stoiximan Running Team δωρεάν, προπονήσου μαζί μας με ασφάλεια υπό την καθοδήγηση έμπειρων coaches, πάρε το running kit μας με πολλά δώρα και εκπλήξεις και λάβε μέρος στον αγώνα δρόμου των 5χλμ. 

Με τη συμμετοχή σου θα συμβάλλεις κι εσύ στο πρόγραμμα της Stoiximan για την ενίσχυση του αθλητισμού που περιλαμβάνει την στήριξη αθλητικών συλλόγων της περιφέρειας, προσφέροντας τους χώρο προπονήσεων και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή και να τρέξεις την εμπειρία μαζί με τη Stoiximan Running Team!

Κάνε την εγγραφή σου μέχρι τις 5/10/2022, πάρε μέρος και βοήθησε και εσύ να αναδειχθούν ακόμα περισσότεροι αθλητές!

Για να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου με τη Stoiximan Running Team είναι απαραίτητη η παρουσία σου στις προπονήσεις της ομάδας, που θα γίνονται κάθε Τετάρτη στο ΟΑΚΑ στις 19.00 (μέχρι και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο). 

*Αν είσαι μέλος της ομάδας της Kaizen Gaming, χρησιμοποίησε τον κωδικό “Kaizen” στο πεδίο “Σύλλογος/Ομάδα/Club”.

(τρίτου προσώπου το οποίο έχει ενημερωθεί και συναινέσει για την παρούσα καταγραφή)
(συμπληρώνεται στην περίπτωση που η εγγραφή αφορά ανήλικο)
(συμπληρώνεται στην περίπτωση που η εγγραφή αφορά ανήλικο)
(Εάν δεν ανήκετε σε σύλλογο/ομάδα αφήστε το πεδίο κενό)
Παρέχοντας τα προσωπικά μου δεδομένα, συναινώ στην επεξεργασία των δεδομένων μου για τους σκοπούς αξιολόγησης και αποδοχής του αιτήματος χορηγίας, όπως ορίζεται στην Πολιτική Απορρήτου.
*Απαιτούμενα πεδία