ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Περιβάλλον

Το Περιβάλλον αποτελεί έναν ακόμη από τους βασικούς πυλώνες του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κάτω από τον οποίο και αναπτύσσονται όλες οι πρωτοβουλίες, δράσεις και ενέργειες ευαισθητοποίησης.

Η στόχευσή μας είναι η δημιουργία δράσεων για τη διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η συμμετοχή σε πρωτοβουλίες και συνέργειες στα πλαίσια του Προγράμματος για την αειφόρο ανάπτυξη του τοπικού περιβάλλοντος, αναδεικνύοντας τη σημασία λήψης αποφάσεων που αφορούν σε αυτό.

Αλληλεπιδρώντας με το σύνολο της κοινωνίας για την προστασία του, η ενθάρρυνση και η παρακίνηση των συνανθρώπων μας να συμμετάσχουν σε δράσεις που θα τους φέρουν σε επαφή με το περιβάλλον, στην κατεύθυνση μιας στάσης ζωής υγείας και ενεργής συμμετοχής αποτελεί επίσης μία σταθερή κατεύθυνση του Προγράμματός μας..

Μέσα στην οικογένεια της Stoiximan διατυπώνεται η πάγια και αναπόσπαστη σχέση που καλλιεργεί με την κοινωνία, με γνώμονα να συμπράττει και να συνεργεί αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες που αφουγκράζονται τις πραγματικές της ανάγκες.

zagori-mountain-running-stoiximan
Zagori Mountain Running
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε αυτό τον άξονα αναπτύσσεται και υλοποιείται και ο πυλώνας του Περιβάλλοντος, με την επικοινωνία μαζί σου για τη γνώμη, τη συνεισφορά και τις προτάσεις σου να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, θεωρώντας τη μια από τις πιο κρίσιμες παραμέτρους της επιτυχίας του Προγράμματός μας. Θα ήταν λοιπόν μεγάλη μας χαρά να σε ακούσουμε, συμπληρώνοντας τη φόρμα μας και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.

Nέα