Παιδί -Οικογένεια

Παιδί - Οικογένεια

Με την υπερηφάνεια και την ευθύνη που συνοδεύει κάθε μας πράξη για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας και των παιδιών στα πλαίσια του πυλώνα Παιδί και Οικογένεια, καταρτίζουμε και υλοποιούμε, σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς και άλλα μέλη της οικογένειας της Stoiximan, ένα Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και συμμετέχει με κάθε δυνατό μέσο στη δημιουργία ευκαιριών και στην ανακούφιση με τον καλύτερο και πιο βιώσιμο δυνατό τρόπο των δυσχερών συνθηκών που αυτά αντιμετωπίζουν.

Οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται αφορούν τόσο στην κάλυψη αναγκών όσο και στη δημιουργία κινήτρων για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά και άλλα προγράμματα. Κάτω από αυτό το πλαίσιο αναπτύσσεται και το “Μπάσκετ Αγάπης” , με στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και συνοδοιπόρους τις ΚΑΕ/μέλη του ΕΣΑΚΕ και τους φίλαθλους του μπάσκετ,στα πλαίσια του οποίου συγκεντρώνονται τρόφιμα από τους φίλους του μπάσκετ και τους διοργανωτές πριν την έναρξη των αγώνων της Stoiximan.gr Basket League για να διανεμηθούν στη συνέχεια σε άπορες οικογένειες και Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Μια άλλη πρωτοβουλία, που γεννήθηκε από έναν απλό άνθρωπο, έναν ήρωα που θέλησε να χαρίσει στα παιδιά ένα ξεχωριστό ταξίδι, είναι οι «Μικροί Ήρωες». Ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης που βοηθά τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τη φαντασία τους, να εξερευνήσουν με όρεξη και να ανακαλύψουν αυτό που αγαπούν, σε ένα ταξίδι από την οικογένεια της Stoiximan, φτιαγμένο με πολλή αγάπη για τα παιδιά όλης της Ελλάδας.

Μέσα στην οικογένεια της Stoiximan διατυπώνεται η πάγια και αναπόσπαστη σχέση που καλλιεργεί με την κοινωνία, με γνώμονα να συμπράττει και να συνεργεί αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες που, όπως οι παραπάνω, αφουγκράζονται τις πραγματικές της ανάγκες.

Η επικοινωνία μαζί σου για τη γνώμη, τη συνεισφορά και τις προτάσεις σου είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, θεωρώντας τη μια από τις πιο κρίσιμες παραμέτρους της επιτυχίας του Προγράμματός μας. Θα ήταν λοιπόν μεγάλη μας χαρά να σε ακούσουμε αυτό που θέλεις συμπληρώνοντας τη φόρμα μας και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.

Οι Μικροί Ήρωες

Οι Μικροί Ήρωες γεννήθηκαν από έναν απλό άνθρωπο, από έναν ήρωα που θέλησε να χαρίσει στα παιδιά ένα ξεχωριστό ταξίδι. Και αυτό που μας γεμίζει δύναμη για να ξεκινούμε κάθε φορά κάτι σπουδαίο, είναι πάντα οι άνθρωποι με τους οποίους προχωράμε μαζί ένα βήμα πιο μπροστά.

Νέα