ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ

Οι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν

Οι Μικροί Ήρωες διψούν για μάθηση και ανακάλυψη

Όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, οι Μικροί Ήρωές μας, χρειάζονται όλο και περισσότερα ερεθίσματα, για να εξελίσσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα ‘Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν’, για να συμβάλουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, στη διευρυμένη μάθηση και στο άνοιγμα των οριζόντων, των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων.

Περισσότερα από 25.000 παιδιά, στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα, ήδη έχουν συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα Μουσείων και ιδρυμάτων.

Συνεχίζουμε να προαγοράζουμε εισιτήρια σε Μουσεία και Ιδρύματα ώστε να δίνουμε τη δυνατότητα σε δασκάλους και Συλλόγους Γονέων να προμηθευτούν εισιτήρια αποκλειστικά για τάξεις του Δημοτικού, δωρεάν! 

Οι Μικροί ήρωες μαθαίνουν από το σπίτι

Το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» προσαρμόζεται πλέον στα νέα δεδομένα και συνεχίζει να στηρίζει την μάθηση των παιδιών, αυτή τη φορά από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Καθώς τα μαθήματα και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις έχουν διακοπεί λόγω της πανδημίας, η εκπαιδευτική πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση. Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας,  η Stoiximan προχώρησε στην προσαρμογή του προγράμματος των Μικρών Ηρώων, προτείνοντας και παρέχοντας ποιοτικές εκπαιδευτικές δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν από το σπίτι.