ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ

Οι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν

Οι Μικροί Ήρωες διψούν για μάθηση και ανακάλυψη

Όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, οι Μικροί Ήρωές μας, χρειάζονται όλο και περισσότερα ερεθίσματα, για να εξελίσσουν τις ικανότητες και δεξιότητές τους.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα ‘Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν’, για να συμβάλουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, στη διευρυμένη μάθηση και στο άνοιγμα των οριζόντων, των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων.

Στόχος μας είναι, κάθε χρόνο, περισσότερα από 10.000 παιδιά, στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, να ανακαλύψουν και να ενισχύσουν την βιωματική εκπαιδευτική εμπειρία μέσω της δυνατότητας επισκέψεων χωρίς κόστος, σε εκπαιδευτικά προγράμματα Μουσείων και ιδρυμάτων.

Για το λόγο αυτό έχουμε προαγοράσει εισιτήρια σε Μουσεία και Ιδρύματα και δίνουμε τη δυνατότητα σε δασκάλους και Συλλόγους Γονέων να προκρατήσουν  εισιτήρια αποκλειστικά για τάξεις του Δημοτικού.

Η διαδικασία είναι απλή

Οι εκπαιδευτικοί ή/και τα μέλη συλλόγων γονέων μπορούν, αφού επιλέξουν ένα από τα παρακάτω διαθέσιμα Εκπαιδευτικά προγράμματα*, να συμπληρώσουν στη συνέχεια την αίτηση ανά πόλη ενδιαφέροντος και στη συνέχεια θα δεχθούν επικοινωνία μας μέσω email σχετικά με την ενημέρωση για τη διαδικασία κράτησης ημέρας και ώρας για την ενδιαφερόμενη τάξη/τμήμα.

Στο πρόγραμμα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι τάξεις Γ’ και Δ’ Δημοτικού όλων των Δημοτικών Σχολείων της Ελλάδας.

* Πριν τη συμπλήρωση της αίτησης, θα χρειαστεί να υπάρξει η αποδοχή των:

Η Γ’ φάση του προγράμματός «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» έχει ολοκληρωθεί. Η επόμενη φάση του προγράμματος θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου, μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες! 

Εκπαιδευτικά προγράμματα για Αθήνα

Εκπαιδευτικά προγράμματα για Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικά προγράμματα για όλη την Ελλάδα