ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Κάθε εταιρική δραστηριότητα στηρίζει την επιτυχία της στο να συμβαδίζει και να εξελίσσεται αναπόσπαστα με την κοινωνία και τις ανάγκες της, έχοντας παράλληλα την υποχρέωση να την αφουγκράζεται και να κατευθύνει κομμάτι της ανάπτυξής της σε τομείς και κοινωνικές δομές που χρειάζονται υποστήριξη.

Το παραπάνω αποτελεί μια απόλυτα εδραιωμένη πεποίθηση για όλους εμάς στη Stoiximan και υπερβαίνει τα πλαίσια της απλής ανταπόδοσης για την αποδοχή και τη στήριξη που απολαμβάνουμε, συνιστώντας μια στάση ζωής γύρω από το πώς αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας μέσα στην κοινωνία μας ως εταιρεία, αλλά και ως ενεργοί πολίτες.

Αναγνωρίζοντας, με μεγάλη αίσθηση υπευθυνότητας, την ευθύνη του ρόλου μας αυτού, ως η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στην Ελλάδα, δομήσαμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που στοχεύει σε μια ηθική, βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη ανάπτυξη μέσα από δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής και συνέργειες που απλώνονται σε ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών εταίρων.

Το Πρόγραμμά μας είναι δομημένο γύρω από τους 4 παρακάτω πυλώνες:

koinonia-eke
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
paidi_oikogeneia_thumb_750x280
ΠΑΙΔΙ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
athlitismos_thumb_750x280
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
perivallon-eke
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέσα στο IROES.gr, την πλατφόρμα κοινωνικών δράσεων, εγγράφεται ακριβώς αυτό – η δέσμευση της εταιρείας απέναντι στην κοινωνία. Το IROES.gr συμπυκνώνει τις ηθικές αξίες και τα ιδανικά με τα οποία τα μέλη της Stoiximan συμμετέχουν για την επίτευξη σημαντικών κοινωνικών σκοπών.

Νέα