< 1 '

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Game TECH εταιρείες στην Ευρώπη.

Με έμφαση στην τεχνολογία και τον άνθρωπο, στόχος μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε αυτούς που μας εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους. 

Σήμερα δραστηριοποιούμαστε σε 6 χώρες: σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και σε Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano. Σήμερα απασχολούμε περισσότερους από 780 εργαζόμενους. Από αυτούς, 260 εργάζονται αποκλειστικά στο κομμάτι της Τεχνολογίας, ενώ 10 έχουν επιστρέψει από το εξωτερικό για να εργαστούν στη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να ανατρέψουμε στην πράξη το Brain Drain. 

Αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε στην πράξη το Brain Drain. 

Εταιρική Υπευθυνότητα

Η εταιρική υπευθυνότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς μας, ήδη από το ξεκίνημά μας.

Έτσι, αναλύσαμε τις περιοχές δράσης μας, για να εντοπίσουμε αυτές όπου μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε το θετικό αποτύπωμα και να προνοήσουμε για το αρνητικό. 

Η στρατηγική μας αναπτύσσεται στους 3 παρακάτω πυλώνες:

Τεχνολογία και Άνθρωπος

Ασφαλής Ψυχαγωγία / Safetainment

Αθλητισμός

Τεχνολογία και Άνθρωπος

In-house technology

Στη Stoiximan πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να βρίσκεται στην υπηρεσία των ανθρώπων για να τους προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία.

Με αυτή τη σκέψη επενδύουμε συστηματικά στη δημιουργία δικής μας τεχνολογίας, που μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στο όραμά μας να προσφέρουμε ποιοτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας.

Τry this at Home

Σήμερα, περισσότεροι από μισό εκατομμύριο νέοι έχουν φύγει από την Ελλάδα, αναζητώντας ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν και να αναπτυχθούν όπως το ονειρεύονται. Στη Stoiximan δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να τους προσφέρουμε ένα διαβατήριο επιστροφής, για να τους στηρίζουμε να συνεχίσουν αυτό που κάνουν «σπίτι μας».

Με αυτή τη λογική δημιουργήθηκε η δράση «Τry this at Home», ή με άλλα λόγια το σημαντικό κίνητρο επιστροφής που προσφέρουμε σε αυτούς που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να εργαστούν μαζί μας. Έχουμε ήδη 10 νέους συναδέλφους που το αποφάσισαν και θα το ξανάκαναν. Και θέλουμε πολλούς ακόμη κοντά μας. Γιατί το brain gain είναι το δικό μας στοίχημα!
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το braingain.stoiximan.gr

 

 

Ασφαλής Ψυχαγωγία / Safetainment

Safetainment

Όπως το υπεύθυνο παιχνίδι είναι η βάση για την ανάπτυξη των προϊόντων μας, έτσι και η ασφάλεια στη διασκέδαση είναι η προτεραιότητα για την ανάπτυξη των προγραμμάτων μας. Η προστασία της υγείας και του εαυτού μας είναι μια αξία που πρέπει να μαθαίνεται από νωρίς.

Γι’ αυτό και στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προωθούμε και υποστηρίζουμε τις εκπαιδευτικές δράσεις που όχι μόνο θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, αλλά και θα ενισχύσουν την ευθύνη και την αίσθηση του καλού ορίου, για κάθε τι που μας δίνει χαρά.

Αθλητισμός

Αθλητισμός

Ο αθλητισμός είναι κομμάτι μας από το ξεκίνημά μας. Στη Stoiximan στηρίζουμε όλους εκείνους τους ήρωες που ξεκινούν και τελειώνουν τη μέρα τους με τη σκέψη ότι μπορούν πάντα ακόμη καλύτερα, ακόμη ψηλότερα.

 

Η Kaizen σε αριθμούς

6
ΧΩΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Βραζιλία.
780+
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
32
ΧΡΟΝΙΑ
ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων
21m
ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
από το 2014 μέχρι σήμερα
30k+
ΠΑΙΔΙΑ
στο πρόγραμμα "Mikroi iroes"
120+
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
στοχευμένες στους πυλώνες Τεχνολογία, Ασφαλή Ψυχαγωγία και αθλητισμό
650k+
αθλητικά events
προσφέρθηκαν το 2019
450k+
ενεργά μέλη
σε όλες τις αγορές το 2019
100
ΧΙΛΙΑΔΕΣ +
διαφορετικά πρωταθλήματα
40+
ΑΘΛΗΤΕΣ
στο δρόμο για το Τόκυο

Timeline


{{item.month_group[0].month_name}}


{{textitem.month_text_area}}

{{monthitem.month_name}}

{{monthitem.month_text[0].month_text_area}}

Διακρίσεις

{{award.title}}

{{selected.award_month}}

{{selected.description}}

Timeline

2013
2015
2015
2016
2017
2017
2017
2018
2018
2019
2019
2019
2020
2020