ΔΡΑΣΕΙΣ

Δράσεις

Οι δράσεις μας αναπτύσονται γύρω από τους 4 κεντρικούς πυλώνες του Προγράμματός μας: την Κοινωνία, το Παιδί και την Οικογένεια, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον. Οι δράσεις αυτές, που αφορούν στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση ή/και την ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας σε αναφορά με το Πρόγραμμά μας, αποσκοπούν να δημιουργήσουν εμπειρίες, γνώση και συμπεριφορές που θα κάνουν όλους εμάς ακόμη πιο ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες, συνεισφέροντας στο σύνολο της κοινωνίας μέσα στην οποία ζούμε.

Μέσα στο www.iroes.gr, την πλατφόρμα κοινωνικών δράσεων της Stoiximan, εγγράφεται ακριβώς αυτό, η δέσμευσή μας απέναντι στην κοινωνία, συμπυκνώνοντας τις ηθικές αξίες και τα ιδανικά τα οποία φέρουν όσοι λαμβάνουν μέρος για την επίτευξη σημαντικών κοινωνικών σκοπών.

Μέσα στην οικογένεια της Stoiximan διατυπώνεται η πάγια και αναπόσπαστη σχέση που καλλιεργεί με την κοινωνία, με γνώμονα να συμπράττει και να συνεργεί, αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες που να είναι σε θέση να αφουγκράζονται τις πραγματικές της ανάγκες.

Η επικοινωνία μαζί σου για τη γνώμη και τη συνεισφορά σου σε δράσεις που θα σκεφτόσουν να προτείνεις είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς, θεωρώντας τη μια από τις πιο κρίσιμες παραμέτρους της επιτυχίας του Προγράμματός μας.  Θα ήταν λοιπόν μεγάλη μας χαρά να ακούσουμε αυτό που θέλεις να πεις, συμπληρώνοντας τη φόρμα μας και εμείς θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.

Νέα