ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΑΠΗΣ

Basket Αγάπης

Το «Μπάσκετ Αγάπης» δημιουργήθηκε από την οικογένεια της Stoiximan σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ, με τη σκέψη ότι το αγαπημένο άθλημα μικρών και μεγάλων μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη περισσότερα από στιγμές αθλητικής έντασης και ενθουσιασμού.

Με στόχο τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και συνοδοιπόρους τις ΚΑΕ/μέλη του ΕΣΑΚΕ και τους φίλαθλους του μπάσκετ, το «Μπάσκετ Αγάπης» ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις ομάδες και τους παίκτες της Α1, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τον αθλητισμό μπορεί να λάβει περισσότερες από μία διαστάσεις και να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν.

Με σύνθημα «Πρόσφερε τρόφιμα. Πρόσφερε Αγάπη» αλλά και «Μπάσκετ Αγάπης: Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο», οι φίλαθλοι και οι διοργανωτές συγκέντρωναν τρόφιμα πριν την έναρξη των αγώνων της Stoiximan.gr Basket League, για να διανεμηθούν στη συνέχεια σε άπορες οικογένειες και Κοινωνικά Παντοπωλεία, ενισχύοντας τις τοπικές κοινωνίες και στηρίζοντας στην πράξη οικογένειες σε ανάγκη.

mikroi_iroes_sub_520x400

Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο

Η δράση “Basket Αγάπης: Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο” εντάσσεται στο διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η Stoiximan μαζί με τον ΕΣΑΚΕ, με ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και αφορά σε δράσεις και ενέργειες στήριξης των παιδιών.

Νέα